Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!

phone-24 071 4072721 socials_01 socials_03 mail

Wij komen direct bij u langs.

Elektricien Amsterdam | 020 7708009

Heeft u overal gezocht voor Elektricien Amsterdam vanwege een stroomstoring of voor de installatie van uw elektrische apparatuur? Dan bent u bij MDK Elektro aan het juiste adres. Bezoek de link om naar onze website voor Amsterdam te gaan. MDK Elektro is een elektricien in Amsterdam maar eigenlijk kunt u ons ook een volledig installatiebedrijf noemen. We kunnen u in elk geval helpen met het installeren van elektrische apparaten. De Elektricien/monteur helpt u om het op een veilige wijze te installeren.

Ervaren elektricien in Amsterdam

Bij MDK Elektro kan u rekenen op een ervaren elektricien in Amsterdam die u helpt met de elektra aanleggen. Wij zorgen dat we u kort en vakkundig van dienst kunnen zijn. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de diverse elektrische installaties van de huizen in Amsterdam, waardoor we u het juiste advies kunnen geven over de mogelijkheden. MDK Elektro kan u helpen op diverse vakgebieden:

  • Stroomstoring dienst
  • Groep toevoegen in de meterkast
  • Bedrading vernieuwen
  • Stopcontacten verplaatsen
  • Lichtschakelaar verplaatsen
  • Alarminstallatie
  • Satellietinstallatie
  • Schakelsystemen
  • Inbouwspots
  • Buiten-en binnenverlichting

 

Stroomstoring Amsterdam? Onze Stroomstoringdienst is 24 uur bereikbaar

MDK Elektro heeft een 24/7 storingsdienst. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen om u stroomprobleem om te lossen.’s weekends, ’s nachts en met feestdagen kan u ons ook bereiken zodat u niet lang zonder elektriciteit hoeft te zitten. Onze elektriciens werken voornamelijk in Amsterdam Zuid en Amsterdam West. Toch als u een elektricien in Amsterdam Oost of Noord wilt zijn we vaak binnen 30 minuten ter plekke.  

Indien gewenst, kan onze elektricien u uitleg en advies geven over de maatregelen die genomen kunnen worden om stroomuitval te voorkomen. Met de kennis uit jarenlange ervaring kan u rekenen op betrouwbaar advies. Wij kunnen voor u een offerte maken zodat u een beeld krijgt van de te verwachte kosten. Indien u akkoord heeft gegeven, kunnen wij de gevraagde werkzaamheden uitvoeren.

Iedereen is steeds meer afhankelijk geworden van elektriciteit. Wanneer alles naar behoren functioneert, zijn we daar niet alert op. Het valt pas op als de stroom opeens uitvalt. Geen internet, geen koffie, geen koude drank. Kortom, een grote ergernis. Zeker als u bezoek heeft van vrienden of familie.

 
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? U kan ons 24/7 bereiken op 020 7708009 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u wenst dat u wordt teruggebeld vult dan het bel-mij-terug-formulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE