Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!

phone-24 071 4072721 socials_01 socials_03 mail

Wij komen direct bij u langs.

Elektricien Den Haag, gecertificeerd en snel op locatie

Of het nu gaat om doorgeslagen stoppen, stroomstoring of blikseminslag, de MDK elektricien Den Haag is dag en nacht bereikbaar om uw probleem vakkundig op te lossen. Of u nu woonachtig bent in het centrum van Den Haag, of in de Schilderswijk, onze elektricien is snel op locatie.

Bel met 070 2002388  voor een afspraak.

Naast spoedwerkzaamheden is MDK Elektro al meer dan 25 jaar de partner als het gaat om deskundig advies en overige elektro werkzaamheden als:

  • Renovatie en vernieuwing van uw oude bedrading
  • Aanbrengen van een extra groep
  • Vernieuwen of aanbrengen groepenkast
  • Plaatsen van stopcontacten en lichtschakelaars
  • Onderhoud of aanleg alarminstallatie, camerasystemen en brandinstallaties
  • Satelliet installatie

Vanzelfsprekend kunnen wij bedrijven en particulieren een offerte op maat verstrekken. Onze elektricien in Den Haag komt graag even langs. Bel met 070 2002388  voor een afspraak.

Terugkerende stroomstoring?

In geval van storing zal de elektricien het euvel zo snel mogelijk oplossen. Heeft u vaker last van een gesprongen of doorgeslagen stop in de meterkast? Sommige woningen in Den Haag zijn nog voorzien van verouderde bedrading/ groepen en kampen met terugkerende stroomstoringen. Bij het gebruik van meerdere elektrische apparaten blijft het probleem aanwezig. Een groep toevoegen in de meterkast kan bijvoorbeeld het probleem oplossen en uw wooncomfort aanzienlijk vergroten. MDK Elektra geeft u graag vrijblijvend advies.

Electricien Den Haag lost het probleem op

De MKD electricien in Den Haag is gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een vakbekwame professional en goede service. Een stroomstoring wordt opgelost op basis van “No Cure- No Pay”. U hoeft dus alleen te betalen als het probleem opgelost is. Bij spoed zijn wij 24/ 7, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE