skip to Main Content

Alarminstallatie voor particulieren en bedrijven

MDK Elektro verzorgt alarminstallaties, zowel voor particulieren als bedrijven. Samen met u kijken we welk alarmsysteem het best past bij de situatie en bij uw wensen. Vervolgens zorgen we voor zorgvuldige installatie van uw nieuwe alarmsysteem. We zorgen dat uw gebouw goed beveiligd wordt en u geen zorgen meer zal hebben over veiligheid. De elektriciens van MDK Elektro zijn altijd gecertificeerd en gaan vakkundig te werk bij het aanleggen van uw nieuwe alarmsysteem.

Alarminstallatie woning

Iedereen wil zich thuis veilig voelen. Is uw woning kwetsbaar en bent u een potentiële inbreker liever voor? Inbrekers buiten houden of afschrikken lukt beter met een alarminstallatie. Een alarminstallatie in de woning wordt tegenwoordig niet meer gezien als een luxeproduct, maar is voor veel mensen een must. De gecertificeerde elektriciens van MDK Elektro adviseren u graag over de beste alarminstallatie woning en de uitvoering die hierbij past.

Waar u zoal rekening mee moet houden bij het kiezen voor een alarminstallatie:

  • Lopen er huisdieren rond?
  • Wie krijgen er een code van het alarmsysteem?
  • Wilt u aangesloten worden bij een meldkamer?
  • Moet het hele huis aangesloten zijn op het alarmsysteem of slechts een bepaald gedeelte?

Alarminstallatie bedrijven

Heeft u een eigen kantoor? Dan wilt u hier vanzelfsprekend de inbrekers buiten de deur houden. Uw apparatuur beschermen kunt u het best doen door een goed beveiligingsplan te maken en een goede alarminstallatie voor bedrijven aan te laten leggen.

Er zijn verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden bij een nieuwe alarminstallatie:

  • Gaat het om een alarminstallatie voor het gehele kantoorpand of slechts voor bepaalde afdelingen?
  • Krijgen alle personeelsleden de code van het systeem?
  • Schakelt u bij alarmmelding een beveiligingsbedrijf in?

De elektriciens van MDK Elektro adviseren u graag welke alarminstallatie het beste bij uw bedrijf past. Tevens kunnen wij dit voor u aanleggen.

Storing in de alarminstallatie

Ook voor het verhelpen van storingen in de alarminstallatie staan wij garant. Heeft u al een alarminstallatie, maar ontstaat er toch een storing? Dan komen wij die graag verhelpen. Desgewenst kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden, zodat het alarmsysteem altijd probleemloos functioneert.

Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor alarminstallatie?

Back To Top