Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Onze diensten

Elektrabedrijf MDK – Onze diensten

Bij MDK Elektro kunt u niet alleen terecht voor stroomstoringen en onze andere diensten. Wij zijn een professioneel bedrijf op het gebied van elektrotechniek. Onze doelgroep bestaat uit particulieren, woningbouwverenigingen, nutsbedrijven en het bedrijfsleven. Wij denken met u mee en stellen samen met u een plan op om de elektrische installatie in uw ruimte naar 100% tevredenheid te installeren. Veiligheid en betrouwbaarheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij bieden een breed palet aan diensten aan op het gebied van elektrotechniek, zoals: 
  • Hulp bij stroomstoring 
  • Aanleg en onderhoud van alarminstallaties 
  • Aanleg en onderhoud van elektriciteit bij renovatie- en nieuwbouwprojecten 
  • Aanleg en onderhoud van satellietinstallaties 
  • Aanleg van installatiekasten/groepen 
  • Aanleg en onderhoud van brandmeldinstallaties 
  • Aanleg van CCTV-camerasystemen. 
Onze elektriciens zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied. Wij geven u ook graag advies op het gebied van totaalprojecten binnen uw woning, bedrijf of instelling. Door onze gedegen vakkennis en onze diensten doorzien wij de processen sneller. Goede communicatie is hierbij van essentieel belang. Wij bieden een combinatie van oplossingen en mogelijkheden waarmee u uw voordeel doet. 

Door alle werkzaamheden duidelijk te omschrijven, is het voor beide partijen duidelijk wie waar verantwoordelijk voor is. Dit voorkomt discussie achteraf, hetgeen door niemand als prettig wordt ervaren. Door onze vakkennis en ervaring zijn onze offertes aantrekkelijk en concurrerend.  

Elektra en veiligheid

Veiligheid voor uw personeel of voor uw familie gaat voor alles. Het kan zelfs gevaarlijk zijn als u als leek zelf uw elektriciteit gaat aanleggen. Dit wilt u toch niet op uw geweten hebben? Neem daarom contact met ons op en wij nemen het werk uit handen. Dat doen wij vakkundig en professioneel. We informeren u graag over onze diensten en de mogelijkheden en helpen u bij het veilig maken van uw elektrische installatie. 


Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer: 071 4072721 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u teruggebeld wilt worden, vult u dan het bel-mij-terug-formulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.