Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Alarminstallaties

Particuliere alarminstallatie

U wilt zich thuis veilig voelen. Een zorgeloze nachtrust is goed voor uw gezondheid. De inbrekers buiten houden of afschrikken, lukt beter met een alarminstallatie. Alarminstallaties wordt tegenwoordig dan ook niet meer gezien als een luxe product maar als een ‘must’. Iedereen leest wel eens de krantenartikelen hoe een bejaarde vrouw of man in hun eigen woning wordt overvallen. Ouderen moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Dat is voor hen en voor u als kinderen best een zorg.  Zijn ze nog wel veilig in hun woning? De gecertificeerde elektriciens van MDK Elektro adviseren u en uw ouders graag alarminstallatie en uitvoering het beste bij de woning en bij uw ouders past. De bediening moet simpel zijn en niet te ingewikkeld. Dit geldt natuurlijk ook voor jonge gezinnen en mensen op middelbare leeftijd.

Waar u zoal rekening mee kunt houden is:
  • Heeft u huisdieren rondlopen
  • Wie krijgen er een code van het alarmsysteem
  • Wilt u aangesloten worden bij een meldkamer
  • Moet het hele huis aangesloten zijn op het alarmsysteem of een bepaald gedeelte

Alarminstallatie voor bedrijven

Wellicht heeft u een eigen bedrijf dan wilt u ook hier de inbrekers buiten de deur houden. Uw apparatuur beschermen kunt u het best doen door een goed beveiligingsplan te maken en een goede alarminstallatie aan te laten leggen.
Waar u zoal rekening mee kunt houden is:
  • Gaat het om een systeem voor het gehele kantoorgebouw
  • Voor bepaalde afdelingen
  • Krijgen alle personeelsleden een code
  • Schakelt u bij alarmmelding een beveiligingsbedrijf in

Onze elektriciens van MDK Elektro adviseren u graag welke systeem en welke alarminstallatie het beste bij uw bedrijf past.

Storing in de alarminstallatie

Heeft u al een alarminstallatie maar ontstaat er toch een storing dan komen wij die graag verhelpen. Desgewenst kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. 

Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer: 071 4072721 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u teruggebeld wilt worden, vult u dan het bel-mij-terug-formulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.