Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Over ons

Allround Elektricien – Over MDK Elektro en onze diensten

Bij het aanleggen van een elektrische installatie voor een huis of kantoor komt veel kijken. De planning, organisatie en vakmanschap zijn belangrijke onderdelen van ons werk. Naast dat het voor een leek vaak een lastige klus is, kan het ook gevaarlijk zijn. Het is altijd goed om dergelijke werkzaamheden aan een vakman van elektricien MDK Elektro over te laten. Ons bedrijf biedt: 
  • Hulp bij stroomstoring 
  • Aanleg en onderhoud van alarminstallaties 
  • Aanleg en onderhoud van elektriciteit bij renovatie- en nieuwbouwprojecten 
  • Aanleg en onderhoud van satellietinstallaties 
  • Aanleg van installatiekasten/groepen 
  • Aanleg en onderhoud van brandmeldinstallaties 
  • Aanleg van CCTV-camerasystemen. 
Met meer dan 25 jaar ervaring is MDK Elektro uw betrouwbare partner voor alle voorkomende elektraklussen, in en rond het huis en voor werkzaamheden in utiliteitsgebouwen en bij bedrijven. Wij geven deskundig advies over het plaatsen en aanleggen van elektro-installaties. Wij verhelpen op deskundige wijze uw stroomstoring en adviseren u over de aanleg van elektrische installaties. Of dit nu een nieuwbouwproject, bestaande woning of een bedrijf betreft.  

Onderscheid MDK Elektro

Kennis is macht. Wij onderscheiden ons in deze markt doordat al onze elektriciens gecertificeerd zijn. Onze elektriciens volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Wij zijn terzake kundig en geven het juiste advies geven. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn voor ons de peilers van MDK Elektro. 


In onze benadering staat u centraal. Daarom bieden de elektriciens van MDK Elektro geen standaard pakket van diensten aan, maar wordt ieder onderdeel afgestemd op de specifieke behoefte van de klant. Een garantie voor een maximaal rendement op uw investering. 


Voor een technische installatie is een lange levensduur van essentieel belang. U wilt tenslotte een betrouwbare en veilig werkende installatie met een minimum aan storingen en reparaties.  

Direct contact met een erkende elektricien

Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer: 071 4072721 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u teruggebeld wilt worden, vult u dan het bel-mij-terug-formulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.