Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Renovatie en nieuwbouw

Elektra in de Nieuwbouw

Tegenwoordig kopen veel mensen een eigen kavel en gaan zelf een huis bouwen. Dit is een bijzonder moment in uw leven. De elektriciens van MDK Elektro voeren graag het elektrowerk voor u uit bij nieuwbouw. Veiligheid is gegarandeerd. Wij kunnen u ook adviseren welke type meterkast en elektrische installaties er het best past bij uw nieuwe woning. U heeft maar één keer de kans om het gelijk goed te doen. Pakt u die kans met beide handen aan. Ook als uw koopt vanaf een nieuwbouwplan is het belangrijk om te kijken of er genoeg groepen aanwezig zijn. U wilt misschien wel een jacuzzi in de tuin of een buitenkeuken.

Renovatie en elektra

Stel, u heeft onlangs een prachtig jaren ’30 huis gekocht. Vaak is de elektrische installatie in deze type woningen niet up-to-date. U kiest voor een nieuwe keuken, badkamer en u laat zich hierover goed adviseren. Vergeet u dan niet om ook contact op te nemen met een professionele elektricien voor de nodige renovatie. Nieuwe apparatuur en overige innovatieve snufjes vragen om een elektrische installatie op maat. De elektriciens van MDK Elektro zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn uw ideale partner om veiligheid en functionaliteit te combineren met de perfecte elektrische installatie.

Voor bedrijven geldt natuurlijk hetzelfde. Bij nieuwbouw van een bedrijfspand is het van het grootste belang dat alle technische installaties op de juiste plek komen. Bij renovatie denken wij graag met u mee waar er binnen uw huidige installatie verbeterpunten zijn. Door onze ervaring en vakkennis kunnen wij u helpen kosten te besparen doordat wij sneller tot een plan van aanpak komen.  

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Stopcontacten aanleggen 
  • Extra groepen voor machines etc. 
  • Groepenkasten aanleggen 
  • Schakelsystemen Inbouwspots 
  • Buiten- en binnenverlichting 
Bij het aanleggen van de verschillende installaties worden de veiligheids- en installatienormen gehanteerd. Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer: 071 4072721 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u teruggebeld wilt worden, vult u dan het bel-mij-terug-formulier in.