Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Satellietinstallatie

Satelliet laten installeren

Wilt u een satelliet laten installeren? Bij MDK Elektro bent u aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring met diverse satellietinstallaties kunnen wij met elke installatie overweg. Ook doen wij regelmatig reparaties aan satellietinstallaties en lossen wij storingen op. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder van satellietinstallaties en kunnen u meerdere modellen aanbieden. MDK Elektro adviseert u op basis van uw wensen en behoeften. U kunt ons bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte.

Particulier

U wilt een satellietinstallatie laten installeren. Waar moet u dan aan denken? Allereerst of u een vergunning nodig heeft. U kunt normaal gesproken een schotel van 64 cm zonder vergunning laten installeren. Via uw satelliet schotel ontvangt u het grootste aantal (buitenlandse) televisiezenders. 

Er zijn diverse modellen in omloop. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunnen wij de passende salielietinstallatie voor u verzorgen en installeren. De elektriciens van MDK Elektro zijn terzake kundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent sallietinstalatie. Iedere installatie heeft te maken met specifieke eigenschappen. Daarom is het voor ons onmogelijk om een overzicht van de kosten te geven. Wij maken derhalve graag een offerte op maat voor u.  

Kantoren en overige gebouwen

Wij kunnen ook satelliet installaties leveren voor op flatgebouwen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Door een onderhoudscontract met ons af te sluiten, bent u altijd verzekerd van een goed functionerende satelliet installatie. Ook hier geldt dat wij tevoren langs komen om met u het eisenpakket door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij een goed en onderbouwd advies uitbrengen. Daarnaast verzorgen wij de installatie en onderhoud van de satelliet. Voor u een zorg minder. 

Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer: 071 4072721 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u teruggebeld wilt worden, vult u dan het bel-mij-terug-formulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.