Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Stroomstoring Verholpen

Stroomstoring snel verholpen

Wanneer u een stroomstoring heeft in uw elektra of in uw elektronische apparatuur dan belt u met onze elektriciens van MDK Elektro. Uw stroomstoring wordt door ons snel en vakkundig verholpen. 

Een stroomstoring komt regelmatig voor in huishoudens. Het is een grote ergernis als het voorkomt. Het komt namelijk nooit uit. Wil je na een dag hard werken lekker onderuit op de bank voor de tv of ga je net een aankoop online doen, valt de stroom opeens uit. Op dit soort momenten beseffen we maar weer al tegoed hoe afhankelijk we zijn geworden van elektriciteit. Daarom bieden wij hulp bij stroomstoring. Als er regelmatig een stroomstoring voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn met uw installatie of met uw apparatuur. De elektriciens van MDK Elektro helpen u graag om de oorzaak van de stroomstoring te vinden. Zodat u weet dat de stroomstoring verholpen op de juiste wijze verholpen word.

Een reden kan zijn dat verschillende apparaten tegelijkertijd worden gebruikt. Misschien zijn er te weinig stroomgroepen in uw huis waardoor er kortsluiting ontstaat. Een nieuwe groep aanleggen biedt de oplossing.  

Maatwerk door de elektricien in Sassenheim

Wanneer overbelasting niet de oorzaak is. 

Overbelasting is niet altijd de oorzaak van een stroomstoring. Misschien maakt een apparaat in uw huis zelf steeds kortsluiting. Onze elektriciens komen graag bij u langs om u te verholpen met uw stroomstoring verholpen door het probleem op te zoeken en op te lossen.


Door het gebruik van onze professionele apparatuur kunnen wij snel achterhalen welk apparaat kortsluiting maakt. Als wij er dan toch zijn, zullen wij meteen een kijkje nemen in uw meterkast. Indien nodig kunnen wij u dan adviseren of uw extra groepen moet aanleggen. Zeker in oude woningen zijn er vaak niet voldoende aansluitingen. Kortom, wij zijn er niet alleen om uw stroomstoring te verhelpen. Wij adviseren en maken oplossingen op maat voor u. Altijd conform offerte zodat voor beide partijen duidelijk is wat de werkzaamheden zijn en de kosten bedragen. 


Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer: 071 4072721 of ons online contactformulier invullen. Wanneer u teruggebeld wilt worden, vult u dan het bel-mij-terug-formulier . Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.