skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

Elektricien Den Haag: gecertificeerd en snel op locatie

Of het nu gaat om doorgeslagen stoppen, stroomstoring of blikseminslag, de MDK elektricien Den Haag is dag en nacht bereikbaar om uw elektriciteitsprobleem vakkundig op te lossen. Wij hebben de juiste expertise in huis om een op maat gemaakte oplossing te vinden voor uw situatie. Of u nu woonachtig bent in het centrum van Den Haag, Haagse Hout of in de Schilderswijk, onze elektricien regio Den Haag is altijd snel op locatie.

Deskundig advies

Naast onze service voor spoedwerkzaamheden is MDK Elektro elektricien Den Haag al meer dan 25 jaar dé partner als het gaat om deskundig advies en overige elektrowerkzaamheden, zoals:

  • Renovatie en vernieuwing van uw oude bedrading
  • Aanbrengen van een extra elektriciteitsgroep
  • Vernieuwen of aanbrengen van de groepenkast
  • Plaatsen van stopcontacten en lichtschakelaars
  • Onderhoud of aanleg alarminstallatie, camerasystemen en brandinstallaties
  • Satellietinstallatie

Terugkerende stroomstoring?

In geval van storing zal onze elektricien Den Haag het euvel zo snel mogelijk oplossen. Heeft u vaker last van een gesprongen of doorgeslagen stop in de meterkast? Sommige woningen in Den Haag zijn nog voorzien van verouderde bedrading of elektriciteitsgroepen en kampen daardoor met terugkerende stroomstoringen. Een kleine ingreep, zoals het toevoegen van een groep in de meterkast, kan bijvoorbeeld het probleem oplossen en uw wooncomfort aanzienlijk vergroten. MDK Elektra, voordelige elektricien in regio Den Haag, geeft u graag vrijblijvend advies.

Vanzelfsprekend kunnen wij bedrijven en particulieren een offerte op maat verstrekken. Onze elektricien in Den Haag komt graag even langs. Bel met 070 2002388 voor een afspraak. Woont u in een andere plaats in Zuid-Holland? Ook dan verzorgen we aanleg en onderhoud van elektriciteit.

Elektricien Den Haag lost het probleem op

De MDK elektricien in Den Haag is gecertificeerd en vakkundig. Zo bent u verzekerd van een vakbekwame professional, die altijd snel op locatie is. Een stroomstoring wordt door ons altijd opgelost op basis van no cure, no pay. U hoeft dus alleen te betalen als het probleem is opgelost. Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar.

Met spoed een elektricien nodig? Bel met 070 2002388 en wij schieten u zo snel mogelijk te hulp.

Back To Top