Renovatie- en nieuwbouwprojecten

Elektrische installatie bij nieuwbouw en renovatie

Als u een nieuw huis heeft gekocht of zelf een huis wilt bouwen op uw eigen kavel, is het cruciaal dat de elektrische installatie goed en veilig is. Een verouderd elektrisch systeem kan voor problemen zorgen. Gelukkig staat MDK Elektro voor u klaar. Wij bieden u deskundig advies en betrouwbare diensten voor het veilig installeren van uw stroomvoorziening, ongeacht of het gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject. Laat het zware werk aan ons over en geniet van de zekerheid van een veilige en efficiënte elektrische installatie in uw nieuwe woning.

Elektricien Diensten

Stroom aanleggen in nieuwbouw

Een groeiend aantal mensen kiest ervoor om hun eigen kavel te kopen en zelf een huis te bouwen. Het aanleggen van de elektriciteit is echter een geheel ander vraagstuk. U heeft slechts één kans om dit correct te doen – een kans die u optimaal wilt benutten. Onze ervaren elektriciens bij MDK Elektro zijn er om de elektrische installatie in uw nieuwbouwwoning professioneel uit te voeren. Daarnaast kunnen we u adviseren over de meest geschikte meterkast, het benodigde aantal groepen en de optimale elektrische installatie voor uw nieuwe huis.

Elektrische installatie bij renovatie

Stel dat u recent een charmante jaren ‘30 woning heeft aangeschaft. Vaak voldoet de elektrische installatie in dit soort woningen niet aan de hedendaagse normen. U plant mogelijk om een nieuwe badkamer te installeren, de keukentegels te vervangen en nieuwe elektriciteitsleidingen aan te leggen. Nieuwe apparatuur en innovatieve verbeteringen vereisen een op maat gemaakte elektrische installatie. De elektriciens van MDK Elektro blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de elektrawereld. Hierdoor zijn wij uw perfecte partner om veiligheid en functionaliteit te verenigen met een uitmuntende elektrische installatie in uw gerenoveerde jaren ‘30 woning.

 
 

Elektrische installatie voor bedrijven

Voor bedrijven geldt natuurlijk ook dat de elektrische installatie in orde moet zijn. Bij nieuwbouw van een bedrijfspand is het van het grootste belang dat alle elektrische installatie zorgvuldig wordt uitgevoerd en op de juiste plek komt. Bij renovatie denken wij graag met u mee over verbeterpunten voor uw huidige elektrische installatie.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Stopcontacten aanleggen
  • Groepenkasten aanleggen en verplaatsen
  • Schakelsystemen voor inbouwspots
  • Buiten- en binnenverlichting
 

Heeft u een klus voor ons?

Neem via de knop hieronder contact met ons op