Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Hillegom, al meer dan 25 jaar ervaring.

Kampt u met stroomuitval of zijn de stoppen gesprongen? De elektricien in Hillegom staat direct paraat, dag en nacht.  

MDK Elektro is al meer dan 25 jaar de betrouwbare partner als het gaat om (spoed) reparatie of onderhoud van uw elektriciteit netwerk of elektrische apparaten. Onze dienstdoende elektricien in Hillegom is gecertificeerd en lost het probleem snel en vakkundig op. Of u nu in het centrum woont, in Treslong of Elsbroek, de specialist staat graag voor u klaar.

Spoedreparatie bij storing of kortsluiting Hillegom

Bij een storing of kortsluiting is het verstandig om een ervaren elektricien in te schakelen. We snappen dat het erg vervelend als de stroom uitvalt maar het werken met elektriciteit kan erg gevaarlijk zijn. De elektricien in Hillegom is daarom 24/7 te bereiken. Bel met 071 887 36 18  voor snel contact. U kunt rekenen op een professionele no cure, no pay oplossing.  

Ouderwetse stoppenkast? De elektricien in Hillegom weet raad

Valt de stroom vaker uit? Dan kan het zijn dat u te weinig groepen heeft of een ouderwetse stoppenkast. Door veel elektrische apparaten op hetzelfde tijdstip te gebruiken kan het netwerk overbelast raken. De elektricien in Hillegom geeft daarom graag vakkundig advies om een storing te voorkomen. Wellicht een andere verdeling van de groepen of juist een overstap naar moderner systeem met schakelaars. Een vrijblijvende offerte op maat voor de meterkast is natuurlijk mogelijk. 


Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Aarzel niet, de elektricien te Hillegom staat voor u klaar. Bent u woonachtig in Lisse? Ook dan is onze elektricien snel ter plaatse!