skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

Elektricien Hillegom, meer dan 25 jaar ervaring

Kampt u met stroomuitval of zijn de stoppen gesprongen? De elektricien in Hillegom staat altijd paraat, dag en nacht. MDK Elektro is al meer dan 25 jaar de betrouwbare partner voor spoedreparaties, oplossen van terugkerende elektrische problemen en onderhoud van het
elektriciteitsnetwerk of elektrische apparatuur. Onze dienstdoende elektricien in Hillegom is gecertificeerd en vakkundig. MDK Elektro lost het probleem snel en goed op. Daarnaast geven we advies, zodat toekomstige problemen voorkomen zullen worden. Of u nu in het centrum woont, in Treslong of Elsbroek, de specialist staat graag voor u klaar. Direct een elektricien Hillegom nodig? Bel ons via 071 887 36 18.

Spoedreparatie bij storing of kortsluiting

Bij een storing of kortsluiting is het verstandig om een ervaren elektricien in te schakelen. We weten als geen ander hoe vervelend het is als de stroom uitvalt, maar zelf aan de slag gaan met elektrische netwerken kan erg gevaarlijk zijn. Onze elektricien in Hillegom is daarom 24/7 te bereiken, elke dag van het jaar. Bel met 071 887 36 18 voor snel contact. U kunt rekenen op een professionele oplossing op basis van no cure, no pay: u betaalt alleen wanneer wij het probleem voor u hebben opgelost.

Ouderwetse stoppenkast? MDK elektricien Hillegom weet raad

Heeft u vaak last van stroomuitval? Dan kan het bijvoorbeeld zijn dat u te weinig groepen heeft of een ouderwetse stoppenkast gebruikt. Door veel elektrische apparaten op hetzelfde moment te gebruiken kan het netwerk dan erg snel overbelast raken. De MDK elektricien in Hillegom geeft daarom graag vakkundig advies om een storing in de toekomst te voorkomen. Wellicht heeft u baat bij een andere verdeling van de groepen of een overstap naar moderner systeem met schakelaars. Een vrijblijvende offerte op maat voor de vervanging of aanpassing van de meterkast is uiteraard mogelijk.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet om contact op te nemen, de elektricien te Hillegom staat voor u klaar.

Back To Top