Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Katwijk, dag en nacht

Kortsluiting of stroomuitval? Bel de MDK elektricien Katwijk: 071-4072721. Of het nu dag of nacht is, onze vakman is snel op locatie, van Rijnsoever tot Katwijk aan Zee. U kunt rekenen op een gecertificeerde elektricien waarbij u alleen hoeft te betalen als de storing is opgelost: No Cure- No Pay!  

Elektricien Katwijk, bij spoed en onderhoud

Naast onze 24/7 spoed dienst is de elektricien in Katwijk ook het aanspreekpunt voor aanleg en onderhoud van diverse elektrische installaties in woningen en bedrijven. 


Wenst u een extra groep in de meterkast, een vernieuwing van de bedrading of zit het stopcontact of lichtknopje op een onlogische plaats? Wellicht voelt u zich veiliger met een alarmistallatie in huis? Ook dan is de MDK elektricien u graag van dienst, al meer dan 25 jaar!  

Advies van een elektricien

Daarnaast kan onze elektricien in Katwijk u uitstekend adviseren over uw huidige elektrische installatie en de mogelijkheden op dit gebied. Heeft u regelmatig te maken met een stroomstoring en wilt u daar wat aan doen, of heeft u het idee dat de installatie niet meer van deze tijd is? We kunnen u adviseren over mogelijke oplossingen, zodat u goed weet wat er mogelijk is en waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij horen graag van u. Bent u elders woonachtig in de Bollenstreek? Van Sassenheim tot Scheveningen, MDK staat voor u klaar.