Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Leiden, professioneel en vakkundig

Stroomstoring, aardlekschakelaar stuk of stoppen gesprongen? De MDK elektricien Leiden proffesioneel en vakkundig en is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te bereiken en komt direct in actie. 

Onze elektricien is gecertificeerd en specialist als het gaat om het verhelpen van storingen of het aanleggen/ vervangen van volledige netwerken. Van Stevenshof tot Merenwijk, onze vakman is snel op locatie en werkt op basis van No cure, No pay. Ook zijn wij de goedkoopste elektricien in Leiden. Wij werken namelijk vanaf €40,- per uur! Hiermee zijn wij de elektricien die de scherpste prijs kan bieden in Leiden en omgeving.

Elektricien Leiden voor veiligheid in huis

Ieder bedrijf of woonhuis maakt gebruik van elektriciteit. Koffie zetten, de vaatwasser draaien, tablet opladen; het is zo vanzelfsprekend, totdat de stroom uitvalt. Het veelvuldige gebruik van elektrische apparaten vraag om een veilig en modern elektriciteitsnetwerk. Helaas zijn vele woningen en bedrijven in Leiden nog voorzien van verouderde bedrading en/of meterkast. Een veelvuldige uitval van stroom of kortsluiting is het gevolg. Zeer onveilig, want beschadigde draden kunnen voor vonken zorgen. Wij zijn als elektricien veel actief in Leiden. Daarom kunnen we ook snel ter plekke zijn. Bent u dus op zoek naar een spoed Elektricien Leiden? Wacht niet en bel MDK Elektro.

Elektricien Leiden voor studentenwoningen

Leiden is een echte studentenstad. MDK Elektro werkt dan ook op regelmatige basis voor studenten. Wat wij merken is dat studenten soms de keuze maken om zelf hun elektra aan te leggen of bij een storing zelf de problemen proberen op te lossen. De stap om een professioneel elektricien te bellen wordt vaak uitgesteld vanwege de kosten. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. MDK Elektro wilt graag haar diensten als goedkope elektricien Leiden voor studentenprijzen aanbieden. Woon je dus samen met medestudenten en er is behoefte aan een goedkope elektricien? Wacht dan niet en profiteer van de speciale prijs voor studenten. De goedkoopste elektromonteur van Leiden is MDK Elektro!

Stroomstoring Leiden

Op een moment dat de stroom uitvalt pakt men vaak snel zijn of haar mobiele telefoon. Google wordt erbij gepakt en de zoektermen “stroomstoring Leiden” “elektricien in de buurt” of “stroomstoring elektricien” worden ingetoetst. MDK is een goedkope elektricien Leiden die snel ter plekke kan zijn. Alleen indien de stroomstoring in het hele blok of de hele buurt kan de elektromonteur weinig doen. We zijn dan wel genoodzaakt om de voorrijkosten te rekenen. De elektricien prijs per uur zal niet gerekend worden en eventueel kan er advies gegeven worden zodat de juiste netbeheerder gebeld kan worden. Daarom raden we aan om altijd goed te verifiëren of de stroomstoring alleen in uw woning is door bijvoorbeeld kortsluiting in de meterkast of dat de hele buurt last heeft van de stroomstoring in Leiden.

Spoed elektricien Leiden

MDK Elektro werkt 24/7 en 365 dagen in het jaar. heeft u dus met spoed een elektricien nodig in Leiden? Wij hebben altijd een elektricien in de buurt die snel ter plekke kan zijn. Let wel op dat bij een stroomstroring het belangrijk is om te controleren of de stroomstoring alleen bij u is of dat de naaste buren ook te kampen hebben met een stroomstoring. MDK Elektro is wel bevoegd om de stroomstoring op te lossen, maar omdat het vaak onder de dienstverlening van de netbeheerder valt is het raadzaam om dit eerst te controleren.

Vrijblijvend advies of offerte op maat

Onze elektricien in Leiden maakt dit zeer geregeld mee en geeft desgewenst vrijblijvend advies. Heeft u liever een offerte op maat? Ook dat is geen probleem voor onze monteur. Of het nu gaat om het toevoegen van een groep in de meterkast of het verplaatsen van een lichtschakelaar; MDK elektro denkt met u mee. Van Leiderdorp tot Zoetermeer; onze elektriciens werken in de gehele regio Zuid Holland!