Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Leiderdorp, snel op locatie

Elektriciteit maakt ons leven een stuk gemakkelijker. Het is dan ook schrikken als er een keer geen stroom meer is. Gebeurt dat in Leiderdorp, dan kunt u gerust zijn. Van Leyhof tot Zijlkwartier, de betrouwbare en gecertificeerde MDK elektricien Leiderdorp staat snel voor de deur. Bel direct met 071 887 36 18.  

Dag en nacht, snel aanwezig

Onze storingsdienst is heel de week 24 uur per dag bereikbaar: ook in het weekend en op feestdagen. Heeft u onze hulp ingeroepen, dan blijven we net zo lang doorwerken totdat uw stroomnetwerk weer naar behoren functioneert. Wij begrijpen namelijk hoe vervelend een stroomstoring is. Een feestje kan bijvoorbeeld hierdoor in duigen vallen of uw kinderen kunnen hun werkstukken voor school niet op tijd afmaken. Daarom zoekt de deskundige elektricien uit Leiderdorp zo snel mogelijk uit wat de oorzaak is van de kortsluiting of stroomstoring, zodat iedereen weer zijn bezigheden kan voortzetten.  

Stroomstoring, onderhoud en meer

Ook voor een reeks andere diensten kunt u bij MDK Elektro een deskundige elektricien in Leiderdorp inschakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld advies vragen om stroomuitval of -onderbrekingen tegen te gaan. Verder leggen onze elektriciens ook alarm- en brandmeldinstallaties aan. Natuurlijk kunt u ons inzetten bij renovatie- en nieuwbouwprojecten voor de aanleg en onderhoud van elektriciteit. Heeft u behoefte aan een gecertificeerde elektricien in Leiderdorp? Neem snel contact op! 

Woont u in Leiden, Den Haag of Oegstgeest? Ook dan zijn wij u graag van dienst zijn!