skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

MDK elektricien Leiderdorp: snel en secuur

Een elektrische installatie aanleggen of verplaatsen is geen makkelijke klus. Gelukkig kent MDK Elektro, gecertificeerd elektricien in Leiderdorp, voor elk elektrisch probleem een passende oplossing. Onze elektricien Leiderdorp adviseert u over de mogelijkheden die er zijn om uw elektrische klus te klaren, kiest samen met u de beste oplossing en voert deze vervolgens met nauwkeurige precisie uit. Voor spoedklussen, terugkerende problemen en minder urgente elektrische vragen staat MDK Elektro garant. Dat geldt voor elke dag van het jaar, elk uur van de dag.

Heeft u een urgent probleem waarvoor u direct een elektricien in Leiderdorp nodig hebt? Bereik ons dan via 071 887 36 18.

Veilig en efficiënt

Bij het installeren van een elektrische installatie zijn twee factoren van het grootste belang: de installatie moet veilig geïnstalleerd worden, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan, en daarnaast moet deze efficiënt in gebruik zijn. Veel panden, voornamelijk oudere huizen en gedateerde bedrijfslocaties, voldoen niet aan deze eisen.

De MDK elektricien Leiderdorp voorziet u graag van advies over hoe uw elektrische installatie zo veilig en gebruiksvriendelijk als mogelijk kan worden. Zijn we het eens over een passende oplossing? Dan kan onze elektricien in Leiderdorp de werkzaamheden ook vakkundig voor u uitvoeren.

Elektricien Leiderdorp installeert en onderhoudt

MDK Elektro elektricien Leiderdorp heeft vakkennis over alle gebieden van elektriciteit. We verzorgen oplossingen voor spoedklussen, maar ook voor aanleg, installatie en onderhoud van verschillende soorten elektrische installaties kunt u bij ons terecht. Zo behoren onder andere deze werkzaamheden tot ons takenpakket:

  • Meterkast of groepenkast aansluiten, uitbreiden of vervangen
  • Stopcontacten en verlichting aanleggen of verplaatsen, zowel bij nieuwbouw als oudere woningen
  • Aanleg van een nieuw alarmsysteem of onderhoud van een reeds geplaatste installatie
Wilt u gebruikmaken van een van onze services of wilt u graag vrijblijvend advies over de verbetering van uw elektrische installatie?

Voor elke denkbare elektrische klus kunt u rekenen op onze elektricien Leiderdorp.

Back To Top