skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

MDK elektricien Lisse, voor uw alle elektrische installaties

Een stroomstoring, een inefficiënt geplaatst elektrisch netwerk of een terugkerend elektrisch probleem – elektrische ongemakken zijn nooit fijn. Daarnaast is het geen goed idee om zelf met de elektriciteit in uw huis of bedrijfspand aan de slag te gaan; dat levert immers vaak gevaarlijke situaties op. Gelukkig is daar de MDK elektricien Lisse voor al uw elektrische installaties en elektrische probleemoplossingen. Wij adviseren, installeren en onderhouden, zodat u na een bezoek van onze elektricien Lisse geen omkijken meer heeft naar uw elektrische netwerk.

Spoed elektricien Lisse

Help, een stroomstoring! Te veel apparaten gebruiken in één keer kan leiden tot kortsluiting en gesprongen stoppen. Of misschien schuilt er wel een andere reden achter uw niet of slecht functionerende stroom. Onze elektricien Lisse is snel ter plaatse om de oorzaak van de storing te achterhalen en deze direct voor u op te lossen. Indien u met spoed een elektricien in Lisse nodig heeft, staan wij binnen enkele minuten bij u voor de deur. Ga niet zo maar zelf aan de slag met de elektriciteit en wacht niet langer om direct contact met ons op te nemen bij een urgent elektrisch probleem. Bel de MDK elektricien Lisse op 071 887 36 18 en voordat u het weet is het probleem
opgelost.

Elektrische installatie en onderhoud

Op zoek naar een goede elektricien in Lisse voor het aanleggen, verplaatsen of onderhouden van uw elektrische apparatuur? Naast het oplossen van elektrische spoedgevallen, kunt u onze service ook inschakelen voor minder urgente elektrische installaties en duurzaam elektrisch onderhoud, waar u lang mee vooruit kunt. Wij hebben expertise over een ruim en gevarieerd takenpakket en weten ongetwijfeld raad met uw elektrische vraag. Van meterkast verplaatsen tot een laadpunt voor de elektrische auto aanleggen en van alarminstallaties installeren tot het toevoegen van nieuwe groepen – MDK elektricien Lisse regelt het voor u.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Back To Top