Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Noordwijk

Bij spoedgevallen of stroomstoringen te Noordwijk kunt u 24/7 bellen: Elektricien Noordwijk 071 887 36 18 . Onze elektricien komt direct langs, dag-of-nacht! Daarnaast is onze elektricien in Noordwijk een betrouwbare partner als het gaat om installatie van nieuwe elektrische apparatuur of vervanging van oude bedrading. De MDK elektricien in Noordwijk voorziet u graag vooraf van de juiste informatie en een offerte op maat.  

Elektricien Noordwijk: dag en nacht bereikbaar

Tegenwoordig is een leven zonder stroom bijna ondenkbaar. De meeste mensen raken dan ook in paniek als ze te maken hebben met een storing in het elektriciteitsnetwerk. Een storing in uw groepenkast of meterkast kunt u snel en vakkundig laten herstellen door onze elektricien uit Noordwijk. Hij is dag en nacht bereikbaar en zal groepen vakkundig inspecteren en bekijken of uw aardlekschakelaar nog naar behoren werkt. De elektriciens van MDK Elektro zijn gecertificeerd; U betaalt dan ook alleen als uw probleem opgelost is.

Spoed elektricien Noordwijk

Soms heeft u met spoed een elektricien nodig. MDK Elektro is naast een 24/7 storingsmonteur ook de spoed elektricien van Noordwijk. Wij zijn altijd bereikbaar en vanwege ons grote team van elektromonteurs in Zuid-Holland kunnen wij overal snel ter plekke zijn. Wij rekenen geen extra kosten als spoed elektricien binnen de reguliere werkuren.  

Stroomstoring Noordwijk

In de meeste gevallen wanneer MDK als spoed elektricien wordt ingezet heeft dit te maken met een stroomstoring. Wat belangrijk is voordat u de spoed elektricien van Noordwijk belt is om te controleren of de stroomstoring alleen bij u in de woning is. Indien alle buurtbewoners stroomstoring hebben, of er is een grote stroomstoring in Noordwijk kan de elektricien weinig doen. We zijn gecertificeerd om de hoofdzekering te vervangen maar moeten hier dan wel kosten in rekening brengen. In feite is de netbeheerder verantwoordelijk en is dit ook de partij welke ingeschakeld moet worden. Wel kunnen we adviseren welke netbeheerder langs moet komen als u belt naar de spoed elektricien Noordwijk.  

Gecertificeerde vakman

Naast de 24/7 storingsdienst kunt u de vakkundige elektricien te Noordwijk ook inschakelen voor:

Wenst u meer informatie of een op maat gemaakte offerte? Bel of mail ons, wij helpen u graag. Woont u buiten Noordwijk? Geen probleem, ook in Katwijk of Rijnsburg kunt u rekenen op vakmanschap.