skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

Elektricien in Noordwijk? MDK staat voor u klaar

Tegenwoordig is een leven zonder stroom haast ondenkbaar. De meeste mensen raken dan ook in paniek als ze te maken krijgen met een storing in hun elektriciteitsnetwerk. Gelukkig is een storing in uw groepenkast of meterkast snel en vakkundig opgelost dankzij de MDK elektricien Noordwijk.Daarnaast is onze elektricien in Noordwijk een betrouwbare partner als het gaat om installatie van nieuwe elektrische apparatuur of vervanging van oude bedrading. Hij is dag en nacht bereikbaar en zal groepen vakkundig inspecteren en bekijken of uw aardlekschakelaar nog naar behoren werkt.

Spoed elektricien Noordwijk

Heeft u een spoedgeval? MDK Elektro is dé spoed elektricien in Noordwijk. Wij zijn altijd bereikbaaren vanwege ons grote team van elektromonteurs in Zuid-Holland kunnen wij overal snel ter plekke zijn. Onze elektricien komt direct langs, dag of nacht! Wij rekenen geen extra kosten als spoed elektricien binnen de reguliere werkuren. In de meeste gevallen waarbij MDK als spoed elektricien wordt ingezet, heeft dit te maken met een stroomstoring. Wanneer alle buurtbewoners hier last van hebben, kunnen wij helaas weinig betekenen. Is de stroomstoring echter alleen in uw woning? Neem dan direct contact op met onze elektricien Noordwijk.

Vakkundige elektricien Noordwijk

Naast de 24/7 storingsdienst die wij aanbieden, kunt u de vakkundige elektricien te Noordwijk ook inschakelen voor minder urgente elektrische werkzaamheden, zoals:

  • Aanleg van een geheel nieuw alarmsysteem of onderhoud van een reeds geplaatste installatie
  • Meterkast of groepenkast aansluiten, uitbreiden of vervangen
  • Stopcontacten en zowel binnen- als buitenverlichting aanleggen of verplaatsen, zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen

Wenst u meer informatie of een op maat gemaakte offerte? De MDK elektricien in Noordwijk voorziet u graag vooraf van de juiste informatie. Bel of mail ons, wij helpen u graag. Woont u buiten Noordwijk? Geen probleem, ook in Katwijk of Rijnsburg kunt u rekenen op vakmanschap.

Nu een spoed elektricien nodig?

Neem direct contact op en wij zijn zo snel mogelijk bij u (24/7, 365 dagen per jaar).

Back To Top