Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Uw elektricien Oegstgeest: bij spoed, installatie en onderhoud

Een lamp stuk? Dat euvel kunnen de meeste mensen wel zelf oplossen door er een nieuw exemplaar in te draaien. Gaat het om een groter probleem op het gebied van elektriciteit, bijvoorbeeld kortsluiting of stroomstoring? Dan is het raadzaam om een deskundige vakman in te schakelen. De MDK Elektricien Oegstgeest is niet alleen gecertificeerd, maar ook nog eens zeer snel op locatie, van Haaswijk tot Poelgeest, dag en nacht!  

No cure? No Pay!

De nieuwe moderne ontwikkelingen zijn een grote hulp in ons dagelijkse leven. Is er echter een stroomstoring dan zitten we met onze handen in het haar. Soms is dit ook letterlijk omdat de föhn het niet meer doet. Uw MKD elektricien in Oegstgeest zal zo snel mogelijk uw elektriciteitsprobleem proberen op te lossen. En dat niet alleen op een doordeweekse dag, maar ook in het weekend of op feestdagen. Onze spoeddienst is namelijk 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Bovendien hoeft u alleen te betalen als de stroom weer naar behoren werkt.  

Storingsdienst, onderhoud en installatie

Behalve snelle hulp bij stroomstoringen en kortsluitingen kan de elektricien in Oegstgeest van MDK Elektro u nog veel meer diensten op het gebied van elektriciteit bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan de aanleg en onderhoud van brandmeldinstallaties. Ook kunnen wij voor u CCTV-camerasystemen aanleggen. Of laat uw meterkast installeren door onze gecertificeerde elektriciens. Woont u buiten Oegstgeest? Bijvoorbeeld in Leiden of Sassenheim? Vanzelfsprekend kunnen wij u daar ook van dienst zijn. 


 Meer informatie geven wij u graag via 071 887 36 18 of ons online contactformulier.