skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

MDK elektricien Oegstgeest: bij spoed, installatie en onderhoud

Een lamp stuk? Dat euvel kunnen de meeste mensen wel zelf oplossen door er een nieuw exemplaar in te draaien. Maar heeft u last van een groter probleem op het gebied van elektriciteit, bijvoorbeeld kortsluiting, terugkerende stroomstoring of inefficiënt geplaatste installaties? Dan is het raadzaam om een deskundige vakman in te schakelen. De MDK elektricien Oegstgeest is niet alleen gecertificeerd, maar ook nog eens zeer snel op locatie, van Haaswijk tot Poelgeest, dag en nacht.

Heeft u op dit moment een stroomstoring waarvoor u de elektricien Oegstgeest moet inschakelen?
Bel direct naar 071 887 36 18 en we staan u gelijk te woord.

24/7 elektricien Oegstgeest

De nieuwe moderne ontwikkelingen zorgen voor groot gemak in ons dagelijkse leven. Een wasje draaien, snel de laptop opladen of gezellige nieuwe tuinverlichting – voor al deze zaken gebruiken we elke dag elektriciteit. Is er echter een stroomstoring, dan zitten we met onze handen in het haar. Bijvoorbeeld wanneer een klein huishoudelijk apparaat, zoals een föhn of waterkoker, kortsluiting veroorzaakt. Uw MKD elektricien in Oegstgeest zal zo snel mogelijk uw elektriciteitsprobleem oplossen. Dat doen wij niet alleen op doordeweekse dagen tijdens werktijden, maar ook in het weekend en tijdens feestdagen, 24 uur per dag. Bovendien hoeft u alleen te betalen als de stroom na ons bezoek weer naar behoren werkt: wij werken op basis van no cure, no pay.

Storingsdienst, onderhoud en installatie

Behalve snelle hulp bij stroomstoringen en kortsluitingen kan de elektricien in Oegstgeest van MDK Elektro u nog veel meer diensten bieden op het gebied van elektriciteit. Denkt u bijvoorbeeld aan de aanleg en onderhoud van alarm-, satelliet- en brandmeldinstallaties. Ook kunnen wij CCTV- camerasystemen of een laadpunt voor de elektrische auto voor u aanleggen.

Installeren, uitbreiden of verplaatsen van de meterkast?

Ook dat kunt u met gemak aan onze elektricien Oegstgeest overlaten.
Meer informatie geven wij u graag via 071 887 36 18 of ons online contactformulier.

Back To Top