Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Rijnsburg

Bij stroomuitval wilt u direct hulp. De MDK elektricien Rijnsburg is dag en nacht actief. Onze vakman is gecertificeerd en ervaren. U hoeft dan ook alleen te betalen als de storing is opgelost. Bel met 071-4072721, van De Hoek tot Frederiksoord, zeer snel op locatie.  

Elektricien Rijnsburg, gecertificeerd

De MDK elektricien Rijnsburg is gecertificeerd voert de werkzaamheden vakbekwaam, veilig en volgens de norm uit. Niet alleen bij stroomstoring of spoed, ook onderhoud en/ of aanleg behoort tot de dagelijkse taken. Of u nu een oude woning heeft waarvan de bedrading vernieuwd dient te worden, of een bedrijfspand wilt voorzien van een alarminstallatie; onze vakman helpt u graag. Een offerte op maat is geen enkel probleem.  

Terugkerende stroomuitval? Vraag advies

Heeft u met enige regelmatig te maken met een stroomstoring, en wilt u daar wat aan doen? Wellicht heeft u het idee dat de installatie niet meer van deze tijd is en vraagt u zich af welke mogelijkheden tot modernisering er bestaan? We kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijke oplossingen en bijbehorende investering. Wilt u gedegen advies van de elektricien in Rijnsburg? Neem dan contact op, wij helpen graag. Ook als u woonachtig bent buiten Rijnsburg, bijvoorbeeld in Leiden of Wassenaar kunt u rekenen op de service van een MDK vakman.