Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Sassenheim, voor professioneel onderhoud

Is de stroom uitgevallen? Bel met 071 887 36 18. De MDO elektricien Sassenheim komt direct in actie
Naast spoedreparaties bij stroomstoring, zowel overdag als ’s nachts, is de vakman ook het aanspreekpunt voor onderhoud aan elektrische installaties en het aanleggen van (extra) groepen, verlichting etc. Onze elektriciens beschikken over up-to-date vakkennis en zijn gecertificeerd.  

Nieuwe keuken of verlichting?

De elektricien in Sassenheim is het aanspreekpunt bij renovatie of nieuwbouwprojecten als het gaat om elektra. Gaat uw oude keuken eruit en krijgt u binnenkort een nieuwe inductie kookplaat? MDK Elektro helpt bij de aanleg van krachtstroom. 

Krijgt u binnenkort een nieuwe woning en bent u op zoek naar een specialist voor de aanleg van de verlichting of het verplaatsten van de schakelaars of stopcontacten? Ook daarbij is de elektricien in Sassenheim u graag van dienst. Of u nu gaat wonen in Teylingerhof of juist een authentieke woning aan de Hoofdstraat heeft, de vakman helpt graag.  

Maatwerk door de elektricien in Sassenheim

Of het nu gaat om binnen-of buitenverlichting, een alarminstallatie of een nieuwe meterkast, uw wilt van te voren weten waar u aan toe bent. Daarom geeft MDK Elektro altijd advies op maat. Een vrijblijvende offerte hoort daar natuurlijk bij. Bel de elektricien in Sassenheim. Hij komt graag even langs. Woont u buiten Sassenheim? Ook in Hillegom of Lisse weet onze elektricien de weg!