skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

Elektricien Sassenheim, voor professioneel onderhoud

Is de stroom uitgevallen of heeft u een ander acuut elektrisch probleem? Bel met MDK Elektro: 071 887 36 18. De MDK elektricien Sassenheim komt direct in actie. Naast het uitvoeren van spoedreparaties bij stroomstoring, zowel overdag als ’s nachts, is de vakman van MDK Elektro ook het aanspreekpunt voor aanleg en onderhoud van elektrische installaties, zoals het toevoegen van groepen aan de meterkast en het plaatsen van verlichting of laadpalen voor de elektrische auto. Onze elektriciens beschikken over up-to-date vakkennis en zijn gecertificeerd.

Nieuwe keuken of verlichting?

De MDK elektricien in Sassenheim is al ruim 25 jaar het aanspreekpunt voor elektrische werkzaamheden bij renovatie of nieuwbouwprojecten. Gaat uw oude keuken eruit en krijgt u binnenkort een nieuwe inductiekookplaat? MDK Elektro helpt bij de aanleg van krachtstroom. Krijgt u binnenkort een nieuwe woning en bent u op zoek naar een specialist voor de aanleg van de verlichting of het verplaatsten van de schakelaars of stopcontacten? Ook daarbij is de elektricien in Sassenheim u graag van dienst. Of u nu gaat wonen in Teylingerhof, of juist een authentieke woning aan de Hoofdstraat heeft, de vakman van MDK Elektro helpt graag.

Maatwerk door de elektricien in Sassenheim

Of het nu gaat om aanleg van binnen- of buitenverlichting, het installeren van een nieuwe alarminstallatie of het uitbreiden of verplaatsen van de meterkast: u wilt van te voren weten waar u aan toe bent. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom geeft MDK Elektro, uw betrouwbare en snelle elektricien in Sassenheim en omstreken, altijd advies op maat. Een vrijblijvende offerte hoort daar natuurlijk bij. Woont u buiten Sassenheim? Ook in Hillegom of Lisse weet onze elektricien de weg: wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland!

Bel de elektricien in Sassenheim en hij komt graag langs om u te adviseren.

Back To Top