skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

Vakkundig elektricien in Scheveningen

Een stroomuitval, gesprongen stoppen of een kortsluiting – MDK Elektro lost het binnen een mum van tijd voor u op. Onze elektricien in Scheveningen is zeer snel op locatie. Woont u in Duinoord, het Belgisch Park of in het Statenkwartier? Dat is voor de MDK elektricien Scheveningen geen enkel probleem. Voor elke buurt in Scheveningen kunt u rekenen op onze snelle service, ook in spoedsituaties. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar: onze elektricien in Scheveningen en omstreken is zeer snel op locatie.

Heeft u nu een elektricien nodig? Bel ons direct op 070 200 23 88 en we zoeken naar een oplossing voor uw elektriciteitsprobleem.

Installatie en onderhoud

Naast onze directe hulp zijn wij u ook van dienst als het gaat om het installeren of onderhouden van uw elektrische installaties en apparatuur. U kunt te allen tijde rekenen op vakmanschap, zowel voor kleine elektrische implicaties als ingewikkelde problemen. De MDK elektricien Scheveningen staat altijd met twee benen in het vak en is daardoor zeer goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties in diverse woningen in Den Haag en omstreken. Sommige (monumentale) woningen en gebouwen kampen bijvoorbeeld met stroomstoringen die geregeld terugkeren. Naast het oplossen van eenmalige stroomstoring of stroomuitval, geeft onze elektricien Scheveningen u in dit soort gevallen ook graag advies over het voorkomen van het probleem in de toekomst.

Elektricien Scheveningen: een pakket op maat

MDK Elektro biedt nooit een standaardpakket aan, maar stemt elk onderdeel van de uitvoering af op uw specifieke behoefte. Advies over mogelijke oplossingen zoals het vernieuwen van alarminstallaties, vervangen van oude bedrading of toevoegen van groepen behoort ook tot de werkzaamheden van onze elektricien in Scheveningen. Wilt u stopcontacten of lichtschakelaars liever op een andere plek in uw huis? Het verplaatsen hiervan is voor onze elektricien Scheveningen geen enkel probleem.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Back To Top