skip to Main Content

Stroom uitgevallen? Uw stroomstoring snel verholpen

De stroom is uitgevallen… Een stroomstoring komt regelmatig voor in huishoudens – een grote ergernis, want een stroomstoring komt nooit gelegen. Op dit soort momenten beseffen we hoe afhankelijk we zijn van elektriciteit en hoe belangrijk een betrouwbaar, snel elektrobedrijf is. Is de stroom uitgevallen en kunt u het zelf niet oplossen? Bel gelijk met de elektriciens van MDK Elektro, op 071 4072721. Uw stroomstoring wordt snel en vakkundig door ons verholpen.

Maatwerk bij uitgevallen stroom

Alwéér de stroom uitgevallen? Als stroomuitval vaak voorkomt, kan het zijn dat er problemen zijn met uw installatie of uw apparatuur. De elektriciens van MDK Elektro helpen u graag om de oorzaak van de stroomstoring te vinden. Zo weet u dat de stroomstoring op de juiste wijze verholpen wordt en stroomuitval niet snel meer zal voorkomen. Een van de redenen kan zijn dat er te veel apparaten tegelijkertijd worden gebruikt. Misschien zijn er te weinig stroomgroepen in uw huis waardoor er kortsluiting ontstaat. Een nieuwe groep aanleggen biedt dan de oplossing.

Overbelasting, of toch iets anders?

Overbelasting is niet altijd de oorzaak van een stroomstoring. Misschien zorgt één specifiek apparaat in uw huis zelf steeds voor stroomuitval door kortsluiting. Onze elektriciens komen graag bij u langs om u te helpen door het probleem van uitgevallen stroom op te zoeken en op te lossen. Door middel van onze professionele apparatuur kunnen wij snel achterhalen welk apparaat kortsluiting veroorzaakt. En als wij er dan toch zijn, zullen wij meteen een kijkje nemen in uw meterkast. Indien nodig kunnen wij u dan adviseren over het aanleggen of verplaatsen van een groep. Wij adviseren en maken oplossingen op maat voor u.

Is de stroom uitgevallen en heeft u daar direct hulp bij nodig?!

Neem contact op met 071 4072721 voor onze spoedservice. Geen urgente, maar wel vaker terugkerende stroomstoring? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Back To Top