Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Watergraafsmeer

Gezocht naar elektricien in Watergraafsmeer of electricien Watergraafsmeer? Zoekt u een elektricien voor de installatie van u elektra of vanwege een stroomstoring? MDK Elektro kan u helpen. Wij hebben een 24/7 stroomstoringsdienst en wij kunnen u helpen op diverse gebieden betreft elektra. Bijvoorbeeld alarminstallaties, satellietinstallaties, vernieuwen van bedrading, groepenkasten of meterkasten vervangen, stopcontacten verplaatsen of het installeren van inbouwspots. Bel voor meer informatie naar: 020 7708009 of vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Ervaren elektricien in Watergraafsmeer

Uiteraard kunt u rekenen op een ervaren elektricien in Watergraafsmeer. MDK Elektro kan u snel en vakkundig van dienst zijn. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de de diverse elektrische installaties in verschillende soorten woningen, waardoor wij u een goed advies kunnen geven over de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u op meerdere gebieden van dienst zijn:

  • Hulp bij stroomstoringen 
  • Groepenkasten of meterkasten installaties/vernieuwen/vervangen 
  • Lichtschakelaar verplaatsen 
  • Stopcontacten verplaatsen Binnen- en buiten verlichting 
  • satellietinstallaties 

Advies van een elektricien

Ook kan onze elektricien in Watergraafsmeer u een duidelijk advies geven over u huidige elektrische installatie en de mogelijkheden. Als u bijvoorbeeld meerdere keren een stroomstoring heeft gehad of als u het idee heeft dat u elektrische installatie is verouderd, dan kan MDK Elektro advies geven over de mogelijkheden en de normen. Zoekt u dus een elektricien in Watergraafsmeer voor advies over uw elektra? neem dan contact op met MDK Elektro.  

Stroomstoring Watergraafsmeer 

Heeft u een stroomstoring in Watergraafsmeer? Een stroomstoring kan erg vervelend zijn. Het is dan ook erg gewenst om deze zo snel mogelijk op te lossen. MDK Elektro kan u helpen. Wij hebben een 24 uur 7 dagen per week stroomstoringdienst zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij zijn te bereiken doordeweeks, in het weekend, ’s nachts of met de feestdagen.  

Contact Elektricien Watergraafsmeer

Voor contact met MDK Elektro kan u ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of via ons contact formulier of u kan ons bellen bovenstaand telefoonnummer.