Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Zaandam

Elektricien in Zaandam gezocht voor de installatie van uw elektra of vanwege een stroomstoring? Dan hoeft u niet verder te zoeken, MDK Elektro kan u helpen!  

Stroomstoring Zaandam

Heeft u last van een stroomstoring in Zaandam? Een stroomstoring is erg vervelend. Om dit zo snel mogelijk op te lossen hebben wij een 24/7 stroomstoringdienst. Wij zijn dankzij ons 24/7 stroomstoringdienst zowel doordeweeks, ’s nachts, in het weekend of tijdens de feestdagen bereikbaar. Wij kunnen er voor zorgen dat u snel weer elektriciteit heeft. Heeft u dus een stroomstoring in Zaandam, dan kan u contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer.

Ervaren elektricien in Zaandam

Bij MDK Elektro kan u terecht voor een ervaren elektricien in Zaandam, we zorgen er voor dat we u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Onze elektriciens hebben kennis van de verschillende elektrische installaties in de woningen in Zaandam. Hierdoor kunnen wij u juist advies geven over de mogelijkheden. Wij kunnen u op meerdere gebieden helpen bijvoorbeeld: 

  • Hulp bij stroomstoring 
  • Alarminstallaties 
  • Satellietinstallaties 
  • Installatie van meterkasten/groepen 
  • Verplaatsen van stopcontacten of lichtschakelaar 

Voor meer informatie zijn wij te bereiken op bovenstaand telefoonnummer of via ons online contactformulier.  

Advies van een elektricien

MDK ELektro kan u ook advies geven over uw huidige elektrische installatie en de mogelijkheden op dit gebied. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig een stroomstoring gehad en wilt u daar iets aan doen, of krijgt u het idee dat de installatie vernieuwd moet worden? Wij kunnen u adviseren over de huidige mogelijkheden en de normen, zodat u goed weet wat er mogelijk is en waar u aan toe bent.  


Verhuizen van elektrotechnische installaties? Wij werken samen met een verhuisbedrijf uit Krommenie om met de grootste zorg de installaties te kunnen verhuizen. Ook kunnen wij van harte een stukadoor amsterdam aanbevelen! Wilt u advies van een elektricien in Zaandam? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij horen graag van u.  

Contact elektricien Zaandam

Kortom, zoekt u een elektricien in Zaandam? Dan kan u MDK Elektro bellen op bovenstaand telefoonnummer of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons online contact formulier.