Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Zoetermeer

Is de elektriciteit uitgevallen of zijn de stoppen gesprongen? MDK Elektra staat dag en nacht voor u klaar. Bel direct onze elektricien Zoetermeer. Hij is snel ter plaatse, van Oosterheem tot Rokkeveen: u kunt rekenen op professionaliteit. De monteur die bij u langskomt is 100% gecertificeerd en lost het probleem vakkundig op. Lukt dit niet? Dan hoeft u niet te betalen: No cure- No pay!  

De vakman voor al uw elektra zaken

Naast spoedreparaties is de MDK elektricien in Zoetermeer de partner voor al uw overige elektra zaken, zowel bij bestaande bouw als nieuwbouw. Voor bedrijven en particulieren. 

Het aanleggen van elektriciteit, aanmaken van een groepenkast of verlichting, of het renoveren van bedrading of meterkast behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Tevens zorgt de MDK vakman voor de installatie en onderhoud van alarmsystemen of brandmelders.  

Advies van de electricien Zoetermeer

Heeft u vragen over uw huidige elektrische installatie of twijfelt u over de veiligheid? Onze electricien in Zoetermeer geeft u graag advies. Last van regelmatige stoomuitval of springen de stoppen met enige regelmaat? Ook dan komt de monteur graag bij u langs. Ontvang vrijblijvend tips ter verbetering of een offerte op maat. Op die manier weet u wat mogelijk is en waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij horen graag van u. Woont u buiten Zoetermeer? Bijvoorbeeld in Leiden of Den Haag? Ook dan hebben wij een monteur op locatie. Snel ter plaatse in heel Zuid Holland!