skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

MDK Elektro: gecertificeerde elektricien Zoetermeer

Is de elektriciteit uitgevallen of zijn de stoppen gesprongen in uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer? MDK Elektra staat dag en nacht voor u klaar om elektrische problemen op te lossen. Onze elektricien in Zoetermeer is snel ter plaatse, van Oosterheem tot Rokkeveen kunt u rekenen op onze professionele service. De monteur die bij u langskomt is gecertificeerd voor alle nodige werkzaamheden en lost het probleem vakkundig op.

De vakman voor al uw elektrazaken

Naast onze service voor spoedreparaties is de MDK elektricien in Zoetermeer de partner voor al uw overige elektrazaken: zowel bij bestaande bouw als nieuwbouw, voor bedrijven én particulieren. Het aanleggen van elektriciteit, installeren of verplaatsen van een groepenkast of verlichting, het renoveren van bedrading of meterkast: al deze werkzaamheden behoren tot onze dagelijkse kost. U kunt ze dan ook zorgeloos aan ons overlaten. Installatie van alarmsystemen, brandmelders of een laadpaal voor uw elektrische auto? Ook daarvoor staat MDK Elektro garant.

Advies van de elektricien Zoetermeer

Heeft u vragen over uw huidige elektrische installatie of twijfelt u over de veiligheid hiervan? Onze elektricien in Zoetermeer geeft u graag professioneel advies. Last van regelmatige stoomuitval of springen de stoppen regelmatig? We weten hoe vervelend dit kan zijn. Gelukkig is onze monteur dan snel op locatie om te kijken waardoor het probleem ontstaat en hoe we dit kunnen verhelpen. U ontvangt vrijblijvend advies ter verbetering of een offerte op maat in het geval dat er werkzaamheden nodig zijn. Op die manier weet u wat er mogelijk is en waar u aan toe bent. Woont u buiten Zoetermeer? Bijvoorbeeld in Leiden of Den Haag? Ook dan hebben wij een monteur op locatie. We zijn snel ter plaatse in heel Zuid-Holland!

Heeft u met spoed een elektricien nodig?

Bel direct onze elektricien Zoetermeer op.

Back To Top