skip to Main Content

Groepenkast of meterkast verplaatsen, vervangen of uitbreiden

Een goed aangelegde meterkast en de groepenkast vormen de motor van uw huishouden of bedrijf. Deze twee onderdelen vormen samen het hart van het elektriciteitssysteem. Vanaf hier wordt de stroom geleid en verspreid door uw woning of bedrijf. Wilt u de meterkast verplaatsen, vervangen of laten aanleggen? De elektriciens van MDK Elektro verzorgen al jaren het verplaatsen, aanleggen en installeren van meterkasten.

Meterkast verplaatsen of uitbreiden voor luxe en gemak

De groepenkast of meterkast verplaatsen of vervangen is meestal noodzakelijk bij een uitbreiding van de bestaande elektrische installatie. Bij een verbouwing in een bestaande woning komt u er meestal al gauw achter dat de meterkast niet op de juiste plaats geïnstalleerd is of dat er niet voldoende groepen zijn. Een uitbreiding van de keuken met nieuwe apparatuur of de badkamer met een luxe douche vergt bijvoorbeeld meer groepen. In veel gevallen doet u er goed aan om de groepenkast of meterkast te verplaatsen, uit te breiden of te vervangen. We kunnen deze bijvoorbeeld uitbreiden met een extra installatie-automaat, aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar.

Meer veiligheid en beter functioneren

Het installeren van de juiste meterkast op de juiste plek is niet alleen nodig voor extra luxe en comfort, maar is ook van groot belang voor uw eigen veiligheid en het goed functioneren van alle apparatuur. U beleeft het meeste woonplezier als alles naar behoren functioneert en de stoppen niet steeds springen wanneer er meerdere apparaten tegelijkertijd aan staan. Voorkom ergernis en laat uw elektrische installatie veilig en vakkundig aanleggen. We geven u graag advies over de werkzaamheden die nodig zijn om alles naar behoren te laten werken.

Wilt u een groepenkast of meterkast verplaatsen, vervangen of uitbreiden?

Of heeft u een nieuwe meterkast die aangelegd moet worden? Wij geven u graag advies en een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Back To Top