skip to Main Content

Elektrische installatie bij nieuwbouw en renovatie

U heeft een nieuw huis gekocht, maar de elektrische installatie is nog niet up-to-date. Of u heeft een kavel gekocht en wil zelf aan de slag met de bouw van een nieuw huis. In beide gevallen is het belangrijk om goed en veilig stroom aan te leggen. MDK Elektro adviseert u graag over de beste mogelijkheden voor stroom aanleggen en verzorgt ook graag de uitvoering van de nieuwe elektrische installatie.

Stroom aanleggen in nieuwbouw

Veel mensen kopen een eigen kavel en gaan zelf aan de slag met het bouwen van een huis. Stroom aanleggen is dan echter een verhaal apart. U heeft maar één keer de kans om het gelijk goed te doen – een kans die u het best met beide handen kan aangrijpen. De elektriciens van MDK Elektro voeren graag de elektrische installatie van uw nieuwbouwhuis uit. We kunnen u daarnaast adviseren over welk type meterkast, aantal groepen en elektra installatie het best past bij uw nieuwe woning.

Elektrische installatie bij renovatie


Stel, u heeft onlangs een prachtig jaren 30-huis gekocht. Vaak is de elektrische installatie in dit type woningen niet up-to-date. Waarschijnlijk zoekt u een nieuwe badkamer uit, vervangt u de tegeltjes in de keuken en wilt u overal nieuwe stroom aanleggen. Nieuwe apparatuur en overige innovatieve aanpassingen vragen om een elektrische installatie op maat. De elektriciens van MDK Elektro zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarom zijn wij uw ideale partner om veiligheid en functionaliteit te combineren met perfecte elektrische installatie.

Elektrische installatie voor bedrijven

Voor bedrijven geldt natuurlijk ook dat de elektrische installatie in orde moet zijn. Bij nieuwbouw van een bedrijfspand is het van het grootste belang dat alle elektrische installatie zorgvuldig wordt uitgevoerd en op de juiste plek komt. Bij renovatie denken wij graag met u mee over verbeterpunten voor uw huidige elektrische installatie.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Stopcontacten aanleggen
  • Groepenkasten aanleggen en verplaatsen
  • Schakelsystemen voor inbouwspots
  • Buiten- en binnenverlichting

Heeft u een nieuwbouw- of renovatiewoning en kunt u hulp gebruiken?

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op nummer 071 4072721 of via ons online contactformulier.

Back To Top