Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Locaties

Zoekt u een ervaren elektricien in Noord-Holland of Zuid-Holland? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij werken met gecertificeerde elektriciens die zeer snel op locatie zijn. Hieronder een opsomming van de plaatsen waar wij als spoed elektricien zeer snel aanwezig kunnen zijn. Voor de plaatsen die in hieronder vermeld staan zijn wij actief als een 24/7 elektricien. 365 dagen in het jaar.  

Ervaren elektricien in Zuid-Holland 

Uiteraard kunt u rekenen op een ervaren elektricien, we zorgen ervoor dat we u vlot en vakkundig van dienst kunnen zijn. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties binnen woningen, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wilt u een groep toevoegen in de meterkast, de bedrading vernieuwen of bijvoorbeeld een stopcontact of een lichtschakelaar verplaatsen? In veel gevallen zitten deze niet op de meest ideale plaatsen, uw elektricien kan u daar uitstekend mee van dienst zijn om uw wooncomfort flink te verhogen.

Elektricien kosten in Zuid-Holland 

MDK elektro biedt haar elektriciens aan voor een vast laag uurtarief van €40,- per uur. Dit is de laagste prijs die je betaald voor een erkende elektricien. Wij staan garant voor ons werk en werken op no cure no pay basis. We geven voordat wij een een klus beginnen de prijsopgave op basis van een schatting voor het aantal uren. Mochten wij eerder klaar zijn dan verwacht, dan betaald u uiteraard minder voor uw elektricien. Indien de werkzaamheden langer duren dan geschat zal de prijs hetzelfde zijn. Zo komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan voor uw elektricien.

Advies van een elektricien

Daarnaast kan onze elektricien in Zuid-Holland u uitstekend adviseren over uw huidige elektrische installatie en de mogelijkheden op dit gebied. Heeft u regelmatig te maken met een stroomstoring en wilt u daar wat aan doen, of heeft u het idee dat de installatie niet meer van deze tijd is? We kunnen u adviseren over de huidige mogelijkheden en de normen, zodat u goed weet wat er mogelijk is en waar u aan toe bent. Wilt u advies van een elektricien in Zuid-Holland? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via 071 4072721.