skip to Main Content

Allround elektricien – Over MDK Elektro

Bij het aanleggen van een elektrische installatie voor een huis of kantoor komt veel kijken. Elektrische klussen kunnen niet alleen lastig, maar ook gevaarlijk zijn. Laat zulke werkzaamheden daarom met een gerust hart over aan een van onze allround elektriciens. De kernelementen van ons werk? Planning, organisatie en vakmanschap.

Wij verzorgen onder meer:

  • (Spoed)hulp bij stroomstoring
  • Aanleg en onderhoud van alarm-, satelliet- en brandmeldinstallaties
  • Elektrische installatie en onderhoud bij renovatie- en nieuwbouwprojecten
  • Meterkast verplaatsen, uitbreiden of aanleggen
  • Aanleg van laadpalen voor elektrische auto’s

Met meer dan 25 jaar ervaring is MDK Elektro uw betrouwbare allround elektricien voor alle voorkomende elektraklussen in en rond het huis, evenals in bedrijven en utiliteitsgebouwen. Wij geven deskundig advies over het (ver)plaatsen en aanleggen van elektrische installaties – of het nu een nieuwbouwproject, bestaande woning of een bedrijf betreft, MDK Elektro kan ermee uit de voeten. Wij verhelpen tevens op deskundige wijze uw stroomstoring en adviseren om deze in het vervolg te voorkomen.

Direct contact met een erkende allround elektricien

Kunt u onze vakkundigheid direct gebruiken? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 071 4072721 of ons online contactformulier invullen.

Onderscheidend en persoonlijk

Kennis is macht – wij onderscheiden ons in de markt doordat al onze elektriciens gecertificeerd zijn en de ontwikkelingen in de markt op de voet volgen. Wij zijn kundig: we geven het juiste advies en voeren onze werkzaamheden zorgvuldig uit. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn de pijlers van MDK Elektro. In onze benadering staat u altijd centraal. Daarom bieden de elektriciens van MDK Elektro nooit een standaardpakket van diensten aan, maar wordt iedere elektrische installatie afgestemd op de specifieke behoefte van de klant. Een garantie voor een maximaal rendement op uw investering.

Back To Top