skip to Main Content

Oplaadpunten voor elektrische auto aanleggen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om elektrisch te rijden. Het is zuiniger en schoner, de kosten voor brandstof zijn lager en elektrische auto’s zorgen voor minder geluidsoverlast. Bij aanschaf van een elektrische auto moet echter goed worden nagedacht over het opladen van de auto. In grote steden staan er vaak oplaadpunten voor elektrische auto’s in de buurt, maar in minder centrale gebieden is dit niet het geval. De makkelijkste oplossing is om een oplaadpunt voor uw elektrische auto aan te leggen op uw eigen terrein.

Laadpaal installeren bij u thuis

Bij de aanschaf van een elektrische auto is de meest gemakkelijke en voordelige optie om een laadpaal of laadstation te installeren bij u thuis. Oplaadpunten voor elektrische auto’s kunnen we aanleggen op verschillende plekken aan of bij uw huis. Hiervoor zijn allerlei mogelijkheden. We kunnen het oplaadpunt bijvoorbeeld aanleggen in uw garage of op de oprit. Heeft u geen eigen parkeerplaats? Dan dient u eerst een vergunning voor een oplaadpunt voor elektrische auto aanvragen bij de gemeente. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor oplaadpunten elektrische auto en adviseren u graag over de beste optie. Vervolgens komen we langs om de laadpaal voor u aan te leggen, zodat u deze zo snel mogelijk in gebruik kan nemen.

Oplaadpunten elektrische auto voor bedrijven

Heeft uw bedrijf veel werknemers met een elektrische auto? Dan doet u er goed aan om een oplaadpunt voor elektrische auto’s aan te laten leggen op uw terrein. Zo biedt u niet alleen werknemers, maar ook bezoekers, omwonenden en klanten een extra service en stimuleert u mensen tot milieuvriendelijk rijden. Ook bij bedrijven plaatsen wij oplaadpunten voor elektrische auto. MDK Elektro heeft veel expertise in huis op het gebied van laadpalen voor elektrisch rijden en adviseert uw bedrijf graag over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij de oplaadpunten elektrische auto ook voor u aanleggen.

Wilt u meer informatie over het aanleggen van oplaadpunten voor elektrische auto’s of wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via 071 4072721 of via onze contactpagina.

Back To Top