skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

MDK Elektro, uw elektricien in Zuid-Holland

Zoekt u een ervaren elektricien in Zuid-Holland? U bent bij MDK Elektro aan het juiste adres. Wij werken met gecertificeerde elektriciens die zeer snel op locatie zijn, dag en nacht. Voor onderstaande plaatsen staan wij garant als (spoed)elektricien Zuid-Holland. Heeft u op dit moment een spoedgeval? Bel naar 071 407 27 21 en wij staan direct voor u klaar.

Ervaren elektricien Zuid-Holland

U kent het wel: in veel gevallen zitten de lichtschakelaars en stopcontacten niet op de meest ideale plaatsen. De MDK elektricien Zuid-Holland kan u daar uitstekend mee van dienst zijn om uw wooncomfort flink te verhogen. Of wilt u een groep toevoegen in de meterkast of de bedrading vernieuwen? Ook voor zulke klussen kunt u ons inschakelen. Laat het over aan onze elektricien Zuid-Holland en u zult er geen omkijken naar hebben. Uiteraard kunt u bij onze elektricien Zuid-Holland rekenen op een ervaren elektricien, gecertificeerd en vakkundig.

Advies op maat van een elektricien

Daarnaast kan onze elektricien in Zuid-Holland u uitstekend adviseren over uw huidige elektrische installatie en de mogelijkheden tot verbetering. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties binnen allerlei soorten woningen, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Heeft u regelmatig te maken met een stroomstoring en wilt u daar wat aan doen of heeft u het idee dat de installatie niet meer van deze tijd is? We kunnen u adviseren over de huidige mogelijkheden en de normen, zodat u goed weet wat er mogelijk is en waar u aan toe bent.

Voordelige elektricien

Zit u krap bij kas? Geen zorgen, MDK elektro biedt haar elektriciens aan voor een vast laag uurtarief. Wij staan garant voor ons werk en werken op no cure, no pay basis. Voordat wij een klus beginnen, geven we altijd een prijsopgave op basis van een schatting voor het aantal uren. Zijn we eerder klaar? Dan betaalt u uiteraard minder. Hebben we meer tijd nodig? Dan zal de prijs hetzelfde zijn als de geschatte kosten. Zo heeft u de meest voordelige elektricien service en komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan.

Wilt u advies van een elektricien in Zuid-Holland?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Back To Top