Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland!  

Wij komen direct biju langs.  

24/7 Storingsdienst

Supersnel ter plaatse in heel Noord en Zuid-Holland 

Gecertificeerde elektriciens

Wij komen direct bij u langs 

No cure, no pay 

Elektricien Wassenaar

Is er sprake van stroomuitval of hapert de alarminstallatie? Onze elektricien te Wassenaar komt snel bij u langs, dag of nacht! Bel ons direct: 071-4072721. 

MDK Elektro is al ruim 25 jaar de betrouwbare partner voor alle elektra werkzaamheden voor particulieren en bedrijven in de regio Wassenaar, Katwijk en Scheveningen. Onze elektricien in Wassenaar is gecertificeerd en werkt volgens de meest recente richtlijnen als het gaat om veiligheid.  

Werkzaamheden op basis van No Cure No pay

Onze professionele elektricien in Wassenaar heeft, naast up-to-date vakkennis, ook een ruime dosis aan ervaring. Het oplossen van een storing geschiedt dan ook op basis van No cure- No pay. U betaalt alleen wanneer het probleem is opgelost. Tevens kunt u rekenen op goed onderbouwd advies om eventuele storingen in de toekomst te voorkomen.

Gedegen advies van de elektricien te Wassenaar

Onze elektricien is op de hoogte van de verscheidene elektrische installaties en voert werkzaamheden uit in diverse woning soorten;Van monumentaal pand tot nieuwbouw woning; van De Kieviet tot Oud Wassenaar. Of het nu gaat om een modernisatie van de meterkast of het verplaatsen van lichtschakelaars en stopcontacten, gedegen advies behoort tot de service. Een vrijblijvende offerte op maat is altijd mogelijk. Wilt u meer informatie of wenst u een bezoek van de elektricien te Wassenaar? Neem dan contact met ons op.