skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

Elektricien Wassenaar

Is er sprake van stroomuitval of hapert de alarminstallatie? Onze elektricien te Wassenaar komt snel bij u langs, of het nou ’s nachts of overdag is. MDK Elektro is al ruim 25 jaar de betrouwbare partner voor alle elektrawerkzaamheden voor particulieren en bedrijven in de regio Wassenaar, Katwijk en Scheveningen. Onze elektricien in Wassenaar is gecertificeerd, vakbekwaam en werkt volgens de meest recente richtlijnen als het gaat om veiligheid.

Met spoed een elektricien in Wassenaar

MDK Elektro staat garant voor alle spoedgevallen op het gebied van elektriciteit. We zijn 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar en staan zo snel mogelijk bij u op de stoep. Onze elektricien Wassenaar zal het probleem constateren en zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van alle
elektriciteit.

Zit u op dit moment met een spoedgeval voor onze elektricien Wassenaar? Neem direct contact op via 070 200 23 88 en we zijn zo snel mogelijk bij u om het op te lossen.

No cure, no pay

Onze professionele elektricien in Wassenaar heeft een ruime dosis aan ervaring, waar u op kunt rekenen, maar ook up-to-date vakkennis. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Het oplossen van een storing gebeurt bovendien altijd op basis van no cure, no pay: u betaalt dus alleen wanneer onze elektricien Wassenaar het probleem weet op te lossen. Gelukkig komt dit zelden voor. Daarnaast kunt u rekenen op goed, onderbouwd advies om eventuele storingen in de toekomst te voorkomen.

Een oplossing op maat

Onze elektricien in Wassenaar is op de hoogte van de verscheidene elektrische installaties, zowel gedateerde als moderne opstellingen. Voor elk elektrisch probleem is dan ook een oplossing. De elektricien voert bovendien werkzaamheden uit in alle soorten woningen: van monumentaal pand tot nieuwbouwwoning, van De Kieviet tot Oud Wassenaar. Of het nu gaat om een modernisatie van de meterkast of het verplaatsen van lichtschakelaars en stopcontacten, advies vanuit expertise en vakkundige uitvoeringen behoren tot ons totaalpakket. Een vrijblijvende offerte op maat is altijd mogelijk.

Wilt u meer informatie of wenst u een bezoek van onze elektricien in Wassenaar?
Back To Top