skip to Main Content
  • 24/7 (spoed)hulp bij stroomstoring
  • Gecertificeerde elektriciens
  • No Cure, No Pay

Elektricien Katwijk, bij spoed en onderhoud

De elektriciens van MDK Elektro nemen al uw zorgen over elektrisch onderhoud weg. In spoedgevallen, maar ook in minder urgente situaties, lossen wij uw elektrische problemen professioneel op. Of het nu dag of nacht is, onze vakman is snel op locatie: van Rijnsoever tot Katwijk aan Zee.

Kortsluiting of stroomuitval waarvoor u direct een oplossing behoeft? Voordat u het doorheeft, staat onze elektricien Katwijk bij u voor de deur. Bel de MDK elektricien Katwijk: 071 407 27 21.

Van alle markten thuis

De MDK elektricien Katwijk kan dankzij jarenlange ervaring alle kanten op. Naast onze 24/7 elektrische spoeddienst is de elektricien in Katwijk ook het aanspreekpunt voor aanleg en onderhoud van diverse elektrische installaties in woningen en bedrijven.

Wenst u een extra groep in de meterkast of een vernieuwing van de bedrading? Zit het stopcontact of lichtknopje op een onlogische plaats? Of voelt u zich wellicht veiliger met een alarminstallatie in huis? Ook dan is de MDK elektricien Katwijk u graag van dienst, al meer dan 25 jaar! Woont u ergens anders in de Bollenstreek? Wij leveren diensten in heel Zuid-Holland!

Duurzaam advies van MDK elektricien Katwijk

Het liefst heeft u natuurlijk zo min mogelijk elektrisch onderhoud nodig. Daarom voeren wij niet alleen de werkzaamheden uit, maar adviseert de MDK Elektro elektricien Katwijk ook over manieren om toekomstige problemen voor te zijn. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de laatste elektrische installaties en met het vakgebied mee bewegen, kunnen we een duurzaam advies geven over de beste elektrische oplossingen, waar u een tijdje mee vooruit kunt. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig te maken met een stroomstoring en wilt u daar wat aan doen, of heeft u het idee dat uw elektrische installatie niet meer van deze tijd is? Wij weten er wel raad mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Back To Top